Γενικά

17 Ιουλίου 2017 09:39

Ανεξέλεγκτο πλοίο στο Ρίο: κόπηκαν οι κάβοι του (φωτο)

Από την ανεξέλεγκτη πορεία του πλοίου παρασύρθηκαν πολλά σκάφη. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο...

Ανεξέλεγκτο πλοίο στο Ρίο: κόπηκαν οι κάβοι του (φωτο)
-

Οι κάβοι του Νικόλαος Α  έσπασαν και το ferry boat άρχισε να κινείται προς τα δυτικά παρασύροντας ότι έβρισκε μπροστά του. Κινήθηκε για 500 περίπου μέτρα με αποτέλεσμα να παρασύρει 15 περίπου σκάφη, κάποια τα έβγαλε στην στεριά, ενώ δύο μικρότερα βυθίστηκαν. Όλα αυτά εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Το πλοίο που ήταν αγκυροβολημένο κοντά στις εγκαταστάσεις του Τιτάνα στο Ρίο ακινητοποιήθηκε τελικά ακριβώς απέναντι από ένα εστιατόριο και μάλιστα σε παράλληλη προς την ακτογραμμή θέση, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

Ιδιοκτήτες σκαφών βρέθηκαν στο σημείο και προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια, κάτω από αντίξοες συνθήκες να βγάλουν τα σκάφη τους έξω. Πολλά από αυτά είχαν υποστεί ζημιές. Μέλη του πληρώματος του πλοίου μπήκαν μέσα για να δουν τι συμβαίνει.

Ευτυχώς η ζημιά ήταν πολύ μικρότερη από αυτήν που θα μπορούσε να γίνει με ένα πλοίο να κινείται μόνο του μέσα στην ανεμοδαρμένη θάλασσα. Για καλή τύχη όλων ακινητοποιήθηκε πολύ γρήγορα.

 Ρίο - πλοίο - σχοινιά - κάβοι - έσπασαν - ζημιές

Ρίο - πλοίο - σχοινιά - κάβοι - έσπασαν - ζημιές

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)