Γενικά

05 Ιουλίου 2017 19:21

Σοκ από τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα (βίντεο)

Αλιευτικό σκάφος συγκρούστηκε με υδροφόρα, με αποτέλεσμα να βυθιστεί και να πνιγούν δύο αδέρφια που είχαν βγει για ψάρεμα.

Σοκ από τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα (βίντεο)
-

Από την μια οι άτυχοι ψαράδες πάλευαν να σωθούν από τη θαλάσσια δίνη που προκάλεσε η σφοδρή σύγκρουση και από την άλλη το πλήρωμα της υδροφόρας προσπαθούσε να σώσει τους ναυαγούς ψαράδες…

Η θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Αίγινας μετατράπηκε σε υγρό τάφο για δύο αδέρφια, 62 και 74 ετών, όταν το καΐκι τους συγκρούστηκε με υδροφόρα.

Όσο και να προσπαθούσε ο καπετάνιος να αλλάξει την πορεία της υδροφόρας ήταν αδύνατο. Όλοι στο κατάστρωμα φώναζαν, μάταια όμως καθώς το κακό έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα.

Τα δυο αδέρφια με τη βάρκα τους βγήκαν τα ξημερώματα, όπως έκαναν κάθε μέρα, ανοιχτά της Σουβάλας, προκειμένου να ψαρέψουν. Ωστόσο αυτήν τη φορά δεν επέστρεψαν πίσω...

Αίγινα - δυστύχημα - υδροφόρα - ψαράδες

Τα δυο αδέρφια, που κατά πάσα πιθανότητα πέθαναν από πνιγμό, αναγνωρίστηκαν από τους συγγενείς τους στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.

Στο σημείο βρίσκονται δύτες του Λιμενικού Σώματος οι οποίοι προσπαθούν πλέον βουτώντας στον βυθό να βρουν τα αίτια της τραγωδίας.

Αίγινα - δυστύχημα - υδροφόρα - ψαράδες

Το Λιμεναρχείο Αίγινας που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης απαγόρευσε τον απόπλου της υδροφόρας, ενώ ο πλοίαρχος και ένα μέλος του πληρώματος συνελήφθησαν και κρατούνται στο λιμεναρχείο του νησιού.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)