Αστυνομικό Δελτίο

23 Ιουνίου 2017 09:48

Νεκρός ηλικιωμένος που ξυλοκοπήθηκε από ληστές

Σοκαρισμένοι συγγενείς και γείτονες δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό τέλος του άτυχου άνδρα

Νεκρός ηλικιωμένος που ξυλοκοπήθηκε από ληστές
-

Τραγική κατάληξη είχε η ληστεία σε βάρος ενός υπερήλικα στην Καλλιθέα, τον οποίο οι αδίστακτοι ληστές ξυλοκόπησαν προκειμένου να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα.

Πρόκειται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, για έναν άνδρα 99 ετών, ο οποίος απο τα χτυπήματα που του κατάφεραν οι δράστες τραυματίστηκε τόσο σοβαρά, ώστε χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Τζάννειο Νοσοκομείο, ωστόσο τελικώς υπέκυψε στα τραύματα που έφερε στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του κεφαλιού.

Όπως μεταφέρουν αστυνομικές πήγες, οι ληστές είχαν ακινητοποιήσει τον υπερήλικα σε μια καρέκλα, του φώναζαν να τους πει που είχε κρυμμένα χρήματα, ενώ παράλληλα έψαχναν όλο το σπίτι.

Τραγική φιγούρα και η σύζυγος του υπερήλικα, η οποία εκλιπαρούσε τους κακοποιούς να τους λυπηθούν, λέγοντας τους ότι δεν είχαν άλλα χρήματα στο σπίτι, παρά μόνο τα 200 ευρώ που είχαν ήδη πάρει στα χέρια τους οι ληστές.

Οι αστυνομικοί ευελπιστούν να κατορθώσουν να φθάσουν στα ίχνη των δραστών απο τις περιγραφή που θα τους δώσει η ηλικιωμένη σύζυγος του θύματος, η οποία είναι σε κατάσταση σοκ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)