Συνδικαλιστικά

18 Μαΐου 2017 18:18 Τελευταία ενημέρωση : -

Ένστολοι περιμένουν από το πρωί της Τετάρτης στην ...πόρτα του γραφείου του Χουλιαράκη

Διανυκτέρευσαν στην είσοδο του γραφείου του και έφυγαν αφού πέρασαν μετά απο 24 ώρες. Τι ζητούν απο την Κυβέρνηση. Τι είπε ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Ένστολοι περιμένουν από το πρωί της Τετάρτης στην ...πόρτα του γραφείου του Χουλιαράκη
-

Στον προθάλαμο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους διανυκτέρευσε αντιπροσωπεία ένστολων, η οποία βρίσκεται εκεί από χθες το πρωί και όπως λένε δεν πρόκειται να φύγουν αν δεν συναντηθούν με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» δήλωσε ότι «δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουν αν ο κ. Χουλιαράκης δεν δεσμευτεί ότι θα γίνουν δεκτά τα δίκαια αιτήματα μας».

Οι ένστολοι διαμαρτύρονται για τα μέτρα που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο με το νέο ειδικό μισθολόγιο και ζητούν να αποσυρθούν ώστε να γίνει ουσιαστικός διάλογος.

ΠΟΑΣΥ - ένστολοι, - Γενικό Λογιστήριοτου Κράτους

Τελικώς, οι συνδικαλιστές αποχώρησαν απο το ΓΛΚ,  αφού έλαβαν διαβεβαιώσεις για βελτιώσεις στο ειδικό μισθολόγιο, έστω και την τελευταία στιγμή, ενώ επιμένουν να ζητούν τη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις αποφάσεις του ΣτΕ, που έχει κρίνει αντισυνταγματικές τις μειώσεις στους μισθούς τους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)