Γενικά

30 Μαρτίου 2017 07:41

Δίνονται στην κυκλοφορία τέσσερις σήραγγες της Κορίνθου – Πατρών (βίντεο)

Δείτε το έργο που πρόκειται να παραδοθεί τις επόμενες μέρες και θα κάνει συντομότερο και ασφαλέστερο το ταξίδι Αθήνα – Πάτρα.

Δίνονται στην κυκλοφορία τέσσερις σήραγγες της Κορίνθου – Πατρών (βίντεο)
-

Τις επόμενες μέρες θα δοθούν στην κυκλοφορία οι τέσσερις σήραγγες που βρίσκονται στο τμήμα της νέα Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, μεταξύ Αιγίου και Ρίου, όπως ανακοίνωσε η «Ολυμπία Οδός».

Όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Παναγιώτης Παπανικόλας, το έργο είναι κατά 95% ολοκληρωμένο κάτι που καθιστά την Ολυμπία Οδό απολύτως λειτουργική σε όλο το μήκος της.

Με την παράδοση του έργου, οι οδηγοί θα έχουν ένα ασφαλές και συντομότερο ταξίδι μεταξύ Αθηνών – Πατρών, ενώ η οδήγηση θα είναι πιο άνετη.

Μάλιστα, έγινε και άσκηση μεγάλης κλίμακας σε μία από τις σήραγγες, για να διαπιστωθεί η ασφάλεια της.

Όπως ανέφερε τέλος, ο Π. Παπανικόλας, «αυτές τις μέρες συμπληρώνονται τα τελευταία "κομμάτια του παζλ", καθώς πραγματοποιούνται συνδέσεις των νέων κατασκευασμένων τμημάτων και διαμορφώνεται κάθε ρεύμα κυκλοφορίας στην τελική του θέση, δίνοντας έτσι και την τελική εικόνα του αυτοκινητόδρομου».


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)