Γενικά

20 Μαρτίου 2017 07:28

Μεσσήνη: σήμερα το “τελευταίο αντίο” στη 10χρονη

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στην Μεσσήνη. Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος. Σοκάρουν τα στοιχεία που αποκαλύπτονται.

Μεσσήνη: σήμερα το “τελευταίο αντίο” στη 10χρονη
-

Σήμερα  θα γραφτεί η τελευταία πράξη του δράματος στη Μεσσήνη, εκεί όπου ένας 59χρονος πατέρας σκότωσε την κόρη του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η κηδεία της άτυχης 10χρονης θα γίνει στο χωριό της μητέρας της, στην Καλογερόρραχη Μεσσηνίας, εκεί όπου βρίσκεται θαμμένη και η ίδια η γυναίκα του δράστη και αυτόχειρα.

Η Βαλεντίνη είχε χάσει την μητέρα της λίγα χρόνια πριν από καρκίνο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, όσα έζησαν πατέρας και κόρη με την αρρώστια της γυναίκας, τους είχαν επηρεάσει αρκετά, με αποτέλεσμα να υποστηρίζουν κάποιες πηγές ότι ο φόβος του θανάτου από καρκίνο ήταν αυτός που όπλισε το χέρι του 59χρονου, η κηδεία του οποίου έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στη Μεσσήνη.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το ότι ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν δώσει μεγάλο αγώνα για να καταφέρουν να αποκτήσουν παιδί, το οποίο τελικά έχασε τη ζωή του από τον ίδιο του τον πατέρα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)