Γενικά

09 Μαρτίου 2017 11:51

“Σεισμός” πυρών από την 25η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία (βίντεο)

Τα Leopard 2 Hell, εκτέλεσαν βολές εν κινήσει με απόλυτη ευστοχία, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας.

“Σεισμός” πυρών από την 25η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία (βίντεο)
-

Του Γιώργου  Παπακωνσταντίνου

"Σεισμός" πυρών στην Ξάνθη από την 25η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία. Με τα καινούργια άρματα μάχης Leopard 2 Hell, μετέτρεψαν σε “κόλαση” το πεδίο βολής Πετροχωρίου, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της XXB ΤΘΤ, στέλνοντας, από την ευαίσθητη περιοχή των βορείων συνόρων της χώρας, ξεκάθαρο μήνυμα αποτροπής και κυριαρχίας. 

Στο εντυπωσιακό βίντεο  του Γενικού Επιτελείου Στρατού, για πρώτη φορά δίνονται στη δημοσιότητα εικόνες από το εσωτερικό των καινούργιων αρμάτων μάχης, με τις χειρουργικής ακρίβειας ενέργειες των χειριστών του. 

Τα Leopard 2 Hell, εκτέλεσαν βολές εν κινήσει με απόλυτη ευστοχία, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας αλλά και την αναμφισβήτητη ισχύ των διατρητικών βλημάτων που διαθέτει το υπερόπλο του Ελληνικού Στρατού  με βεληνεκές 4,5 χλμ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)