Γενικά

23 Φεβρουαρίου 2017 18:22

Σοκ: πυροβόλησαν γνωστό δικηγόρο μέσα στο γραφείο του

Ο δράστης εισέβαλλε στο γραφείο και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον δικηγόρο. Τι λένε γείτονες και συνεργάτες για το περιστατικό.

Σοκ: πυροβόλησαν γνωστό δικηγόρο μέσα στο γραφείο του
-

Ένας 76χρονος αποπειράθηκε να δολοφονήσει, λίγο μετά τις 14:15, γνωστό δικηγόρο της Θεσσαλονίκης, μέσα στο γραφείο του.

Ο ηλικιωμένος που υπήρξε στο παρελθόν πελάτης του δικηγόρου, τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στην κοιλιακή χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Λίγο μετά την επίθεση, ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και ο δικηγόρος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα άλλος δικηγόρος που έχει το διπλανό γραφείο, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 32, δήλωσε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα άκουγε τον δράστη να εξαπολύει απειλές κατά του θύματος.

Συνεργάτιδα του δικηγόρου που δέχθηκε τον πυροβολισμό, εξερχόμενη από το Α.Τ όπου έδωσε κατάθεση, επιβεβαίωσε πως ο δράστης υπήρξε πελάτης του γραφείου και υποστήριξε πως έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα δεν είχε καταφέρει να κερδίσει υπόθεση του δράστη και γι' αυτόν τον λόγο ο τελευταίος τον πυροβόλησε.

Ο δικηγόρος έχει αναλάβει αρκετές πολύκροτες υποθέσεις. Πρόσφατα, εκπροσώπησε την πλευρά του συζύγου της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, ο οποίος κατηγορείται ότι την σκότωσε. Επίσης, έχει ενεργό δράση στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών.

Θεσσαλονίκη - ηλικιωμένος δράστης - δικηγόρος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)