Αστυνομικό Δελτίο

16 Φεβρουαρίου 2017 07:18

Επεισοδιακή σύλληψη στη Γλυφάδα

Με τη χρήση σπρέι ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει της σύλληψης. Δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Έρευνες από τις Αρχές για το ύποπτο παρελθόν του.

Επεισοδιακή σύλληψη στη Γλυφάδα
-

Του Γιάννη Αρβανίτη

Επεισοδιακή σύλληψη ατόμου, το οποίο έριξε καυστικό σπρέι σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στη Γλυφάδα.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτο τον τρόπο που κινούνταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου σε δρόμους της Άνω Γλυφάδας. Τον ακολούθησαν και όταν ενημερώθηκαν ότι οι πινακίδες ήταν κλεμμένες, προχώρησαν στη διαδικασία του ελέγχου.

Όταν ζήτησαν από τον οδηγό του ΙΧ να σταματήσει, εκείνος υπάκουσε, αλλά όταν κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί γνώριζαν για τις κλεμμένες πινακίδες, προσπάθησε να διαφύγει. Μπήκε σε μια αυλή σπιτιού με τους αστυνομικούς να τον κυνηγούν και να τελικά να τον πιάνουν.

Ακολούθησε συμπλοκή και πριν ακινητοποιηθεί, κατάφερε να ρίξει σπρέι στο πρόσωπο δύο αστυνομικών, οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το άτομο αυτό, ομογενής από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, οδηγήθηκε στο τμήμα και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για τα όσα έγιναν.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν την τυχόν εμπλοκή του σε παράνομες δραστηριότητες της περιοχής, όπου το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί μικροληστείες με τη χρήση τέτοιων σπρέι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)