Αστυνομικό Δελτίο

27 Οκτωβρίου 2016 10:14

Αγνοείται πλοιάρχος του Εμπορικού Ναυτικού

Πότε και πού εθεάθη τελευταία φορά ο 48χρονος. Τι διαπίστωσαν οι Αρχές κατά την έρευνά τους.

Αγνοείται πλοιάρχος του Εμπορικού Ναυτικού
-

Την εξαφάνιση πλοιάρχου του Εμπορικού Ναυτικού ερευνούν τις τελευταίες μέρες οι Αρχές.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε ο 48χρονος το πρωί της περασμένης Τετάρτης 19ης Οκτωβρίου εμπνέουν ανησυχία.

Ο αξιωματούχος ξεκίνησε τη συνηθισμένη του πεζοπορία στους πρόποδες της Πάρνηθας έως το καταφύγιο Μπάφι, που βρίσκεται στην καρδιά του εθνικού δρυμού. Εκεί επρόκειτο όπου υπάρχει καταφύγιο φιλοξενίας έως και 30 ατόμων, θα περνούσε τη νύχτα.

Ο υπεύθυνος του καταφυγίου διαπίστωσε ότι, ο 48χρονος δεν βρισκόταν στο καταφύγιο και δήλωσε την εξαφάνισή του στις Αρχές.

Οι πυροσβέστες ερεύνησαν, χωρίς αποτέλεσμα την περιοχή και στη συνέχεια αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ανέλαβαν την έρευνα ανεύρεσης του αγνοούμενου.

Από την ημέρα της εξαφάνισής του μέχρι και σήμερα ο αγνοούμενος δεν έχει επικοινωνήσει με οικεία πρόσωπα, ενώ οι έρευνες πλέον για την ανεύρεσή του ξεκινούν από την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου και τις ενδεχόμενες εκπομπές του κινητού του τηλεφώνου.

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)