Αστυνομικό Δελτίο

15 Οκτωβρίου 2016 10:10

Περίεργη υπόθεση με κρατούμενους που δηλώνουν πως καταπίνουν ξυραφάκια

Σε επιφυλακή οι Αρχές στις φυλακές Αγίου Στεφάνου. Επτά κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Φάρσα ή σχέδιο απόδρασης;

Περίεργη υπόθεση με κρατούμενους που δηλώνουν πως καταπίνουν ξυραφάκια
-

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Πάτρας μετά τις καταγγελίες, από τους ίδιους τους κρατούμενους των φυλακών Αγίου Στεφάνου, ότι οι καταπίνουν ξυραφάκια και μπαταρίες!

Η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή, καθώς κατά τη διακομιδή πολλών εξ αυτών στο νοσοκομείο, αποδείχθηκε ότι οι ισχυρισμοί τους κάθε άλλο παρά αληθείς ήταν.

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει τέσσερις διακομιδές για περισσότερους από επτά κρατούμενους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και πολύ επικίνδυνοι κακοποιοί!

Οι Αρχές δεν αποκλείουν πίσω από αυτό το περίεργο φαινόμενο να κρύβεται ένα σχέδιο απόδρασης κρατουμένων από τις φυλακές, γι αυτό και τα μέτρα είναι δρακόντεια όχι μόνο στις φυλακές, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Δεν αποκλείεται βέβαια να πρόκειται για μια καλοστημένη φάρσα από πλευράς των κρατουμένων, απλά και μόνο για να… αλλάξουν παραστάσεις!

Όπως και να χει, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ανησυχητική μιας και στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, της περιοχής, δεν υπάρχει ειδικός χώρος κρατητηρίων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)