Γενικά

02 Οκτωβρίου 2016 13:47

Η Μαρί Κυριακού βραβεύθηκε για το κοινωνικό έργο του “Με Αγάπη”

Τιμήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ζωγραφικής, για το σύνολο της κοινωνικής της προσφοράς μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1 “Με Αγάπη”.

Η Μαρί Κυριακού βραβεύθηκε για το κοινωνικό έργο του “Με Αγάπη”
-

Της Λίας Κοντοπούλου

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές μαθητών στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες Ζωγραφικής για παιδιά και νέους. Η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας ανάμεσα σε 14.190 έργα επέλεξε τα 131 καλύτερα και βράβευσε τους νέους καλλιτέχνες που διακρίθηκαν για τη φαντασία και το ταλέντο τους. 

Στην εκδήλωση τιμήθηκε η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Με Αγάπη» Μαρί Κυριακού για το σύνολο της κοινωνικής της προσφοράς. Μαθητές από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών Ρόδου της χάρισαν έναν πίνακα που φιλοτέχνησαν οι ίδιοι.

«Είναι σπουδαίο όταν βλέπεις τον κόσμο των παιδιών μέσα από τις ζωγραφιές» δήλωσε η Μαρί Κυριακού και συμπλήρωσε: «Αισθάνομαι φοβερά συγκινημένη για το έργο που έφτιαξαν ειδικά για εμένα, με αντιπροσωπεύει απόλυτα. Είναι μεγάλη μου τιμή που σήμερα βρέθηκα κοντά τους».

Εκτός από τα εικαστικά έργα των μαθητών στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και ένα πρωτότυπο θεατρικό δρώμενο.

Η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας  στοχεύει στην ενθάρρυνση και στην  προβολή των εικαστικών έργων μικρών σε ηλικία καλλιτεχνών από όλη τη χώρα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)