Γενικά

30 Αυγούστου 2016 18:29

Οι Έλληνες κολυμβητές της Pastra Cretonaxiosa διέσχισαν τα νερά της Μάγχης

Με χρόνο 12 ωρες και 12 λεπτά τερμάτισε στα παράλια της Γαλλίας η ομάδα των οκτώ Ελλήνων κολυμβητών.

Οι Έλληνες κολυμβητές της Pastra Cretonaxiosa διέσχισαν τα νερά της Μάγχης
-

Η ομάδα των οκτώ Ελλήνων κολυμβητών κατάφερε τελικά να τερματίσει στα παράλια της Γαλλίας αργά χθες το βράδυ, με χρόνο 12 ωρες και 12 λεπτά. 

Η Pastra Cretonaxiosa δεν είναι μόνο η πρώτη ελληνική ομάδα που κατάφερε να κολυμπήσει κατά μήκος της θάλασσας της Μάγχης, αλλά πέτυχε και τον καλύτερο χρόνο όλων των εποχών, στην κατηγορία Σκυταλοδρομία οκτώ ατόμων.   

Πρώτη έπεσε στα αφιλόξενα νερά της Μάγχης η επικεφαλής της ομάδας, η αρχηγός όπως την αποκαλούν τα υπόλοιπα μέλη της Pastra Cretonaxiosa, Ευγενία Τζαννίνη, η οποία ήταν και η πρώτη που μετέφερε την εμπειρία της στην ομάδα.

Το εγχείρημα της Pastra Cretonaxiosa δεν ήταν καθόλου εύκολο. Η ομάδα είχε να αντιμετώπισε εκτός από τις έντονες ναυτίες, ισχυρούς ανέμους στο ξεκίνημα, μέδουσες  καθ΄όλη την διάρκεια της διαδρομής,  αλλά και τα θαλάσσια ρεύματα που έβγαλαν όλους τους κολυμβητές από την πορεία τους κάνοντας έτσι την διαδρομή ακόμη μεγαλύτερη

Η καλή προετοιμασία μα πάνω απ’ όλα η ομοψυχία της ομάδας και το συλλογικό πνεύμα, έκαναν την ομάδα να ξεπεράσει τις δυσκολίες. 

Σκοπός της προσπάθειάς τους, ήταν να συγκεντρώσουν χρήματα για να στηρίξουν την ΕΛΕΠΑΠ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)