Παιδεία-Θρησκεία

03 Ιουλίου 2016 22:46

Φίλης: δεδομένη η δημιουργία τζαμιού

«Η κυβέρνησή μας έχει ήδη αποφασίσει και σύντομα θα προχωρήσει στη δέσμευσή της».

Φίλης: δεδομένη η δημιουργία τζαμιού
-


Τη δημιουργία τζαμιού αλλά και μουσουλμανικού νεκροταφείου προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλος μιλώντας κατά τη διάρκεια διαθρησκευτικού δείπνου στην Αττική.

Στη σύντομη τοποθέτησή του ο κ. Φίλης ο ευχήθηκε στους παριστάμενους να κάνουν «πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας και πέρα από την περίοδο του ραμαζανίου» και τους διεμήνυσε ότι ζουν σε μία δημοκρατική χώρα στην οποία μπορούν να φτιάχνουν το δικό τους  μέλλον αλλά και το μέλλον των οικογενειών και των παιδιών τους.

«Θέλουμε στη χώρα να βρίσκεστε ισότιμα, να προσφέρετε και να κερδίζετε γι αυτό προσπαθούμε να έχετε και ίδια δικαιώματα στην τέλεση των λατρευτικών σας αναγκών» συμπλήρωσε ο υπουργός Παιδείας .

«Η κυβέρνησή μας έχει ήδη αποφασίσει και σύντομα θα προχωρήσει στη δέσμευσή της για τη δημιουργία τζαμιού καθώς επίσης και στη δημιουργία ενός μουσουλμανικού νεκροταφείου», κατέληξε ο Νίκος Φίλης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)