Γενικά

01 Μαΐου 2016 11:19

Φωτιά από πυροτεχνήματα στην Ανάσταση της Σύρου (βίντεο)

Εστίες πυρκαγιάς σε τέσσερα σημεία της πρωτεύουσας των Κυκλάδων προκάλεσαν οι φωτοβολίδες, σε συνδυασμό με τους δυνατούς ανέμους.

Φωτιά από πυροτεχνήματα στην Ανάσταση της Σύρου (βίντεο)
-

Στην Χίο έκαναν Ανάσταση διαμαρτυρόμενοι για την ακύρωση του εθίμου των Βροντάδων, αλλά στην Σύρο γιόρτασαν την Ανάσταση με φωτιές.

Φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα, σε συνδυασμό με τους δυνατούς ανέμους προκάλεσαν τέσσερις εστίες πυρκαγιάς στο νησί.

Οι φωτιές εκδηλώθηκαν στο συναυλιακό χώρο κοντά στον Άγιο Παντελεήμονα, πάνω από το γήπεδο του Δηλίου, στην άνω Σύρο και δύο μικρότερες σε Ταξιάρχη και Τρεις Ιεράρχες.

Πέντε Οχήματα της πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δύο υδροφόρες του Δήμου, συμμετείχαν στην κατάσβεση της φωτιάς, σύμφωνα με το Cyclades24.gr. Επίσης, κινητοποιήθηκαν και συνεργεία της ΔΕΗ, προκειμένου να επέμβουν σε περίπτωση που η φωτιά δημιουργήσει προβλήματα στις κολώνες και τους αγωγούς ηλεκτροδότησης.

Παρά τους ισχυρούς ανέμους οι φωτιές στα δύο μέτωπα δεν πήραν ανεξέλεγκτες διαστάσεις χάρη στην γρήγορη επέμβαση Πυροσβεστικής, υπαλλήλων του δήμου, εθελοντών και κατασβέστηκε χωρίς να επεκταθεί…

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)