Γενικά

07 Αυγούστου 2015 09:55

Σήμερα η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ

Τα επιδόματα του Β τριμήνου θα πιστωθούν αύριο στους λογαριασμούς των δικαιούχων, που έχουν κάνει αιτήσεις.

Σήμερα η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ
-

Σήμερα πιστώνονται τα οικογενειακά επιδόματα Β τριμήνου 2015 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) στους δικαιούχους που υπέβαλλαν τις αιτήσεις Α21 μέχρι τις 26/6/2015 και πληρούν τις προϋποθέσεις.

Η πληρωμή αφορά 235.463 δικαιούχους και η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές ανέρχεται στα 64.921.421,42€.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΟΓΑ, Αθανάσιο Μπακαλέξη όσοι από τους ενδιαφερόμενους υπέβαλαν αίτηση Α21 μέχρι τις 26/6/2015 και δεν έχουν λάβει το επίδομα, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Οργανισμού (oga.gr) και στην εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων» θα ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον Οργανισμό.

Η πληρωμή αυτών θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΓΑ.

Επίσης, επισημαίνεται ότι μετά την οριστική ηλεκτρονική υποβολή του εντύπου Α21, ο αιτών να εκτυπώνει το έντυπο και να προβαίνει σε έλεγχο και επαλήθευση των στοιχείων που δήλωσε. Σε περίπτωση λανθασμένης καταχώρησης στοιχείων στο έντυπο Α21 θα πρέπει, άμεσα, να προβαίνει σε διόρθωση των στοιχείων και επανάληψη της αρχικής αίτησής του (έντυπο Α21).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)