Αστυνομικό Δελτίο

30 Μαρτίου 2015 21:59

Αστυνομικοί-«μαϊμού» ληστεύουν οδηγούς στον Ασπρόπυργο

Τελευταίο θύμα τους ένας 50χρονος οδηγός φορτηγού.

-


Συμμορία ληστών μεταμφιέζονται σε αστυνομικούς,  στήνουν μπλόκα στον Ασπρόπυργο και ληστεύουν ανυποψίαστους οδηγούς. Τελευταίο θύμα της συμμορίας ένας 50χρονος οδηγός φορτηγού που εμπορεύεται κάρβουνα.

Είχε κλείσει ραντεβού κοντά στα διυλιστήρια Ασπροπύργου με έναν υποτιθέμενο πελάτη, ο οποίος τελικά αποδείχθηκε συνεργός των αστυνομικών-ληστών. Μόλις ο αγοραστής μπήκε στο φορτηγό, οι αστυνομικοί-«μαϊμού» του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο.

Ζήτησαν τα στοιχεία του υποτιθέμενου αγοραστή, τον απείλησαν με αυτόφωρο και στη συνέχεια στράφηκαν στον οδηγό από τον οποίο άρπαξαν 4.000 ευρώ μόλις τα έβγαλε από την τσέπη του μαζί με τα χαρτιά του.

Οι τρείς ληστές διέφυγαν με ένα μαύρο τζίπ με φυμέ τζάμια, παίρνοντας μαζί και τον συνεργό τους που έστησε το ραντεβού-παγίδα στον φορτηγατζή.

Σύμφωνα με το θύμα, οι 4 χιλιάδες ευρώ ήταν οι εισπράξεις της τελευταίας εβδομάδας από τις πωλήσεις κάρβουνου. Χρήματα με τα οποία σκόπευε να πληρώσει τις εκκρεμότητές του προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)