Δικαιοσύνη

14 Ιανουαρίου 2015 21:19

Συνεχίζονται οι απολογίες για τα Super Puma

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δυο επιχειρηματίες που φέρονται ως μεσάζοντες στην προμήθεια των ελικοπτέρων Super Puma.

-


Της Λίας Κοντοπούλου 

Ελεύθεροι με καταβολή εγγύησης ύψους 250χιλιάδων ευρώ έκαστος και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκαν, μετά την απολογία τους ενώπιον του Ανακριτή κατά της διαφθοράς Γ. Μαλλή,  οι δύο επιχειρηματίες που φέρονται ως μεσάζοντες στην προμήθεια των ελικοπτέρων Super Puma. 

Πρόκειται για τους Αλ.Τσάτσο και Στ.Κομνόπουλο οι οποίοι σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα θεωρούνται ως διακινητές παράνομων πληρωμών ύψους 5,5εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου την προμήθεια να αναλάβει η εταιρεία Eurocopter. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο αρνήθηκαν τις κατηγορίες της δωροδοκίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος που τους αποδίδονται και προσκόμισαν στοιχεία από τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις εταιρείες τους που, όπως ισχυρίζονται αποδεικνύουν πως δεν διακινήθηκε μαύρο χρήμα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)