Δικαιοσύνη

21 Νοεμβρίου 2014 11:35

Έκρυθμη η κατάσταση στον Κορυδαλλό – Προ των πυλών τα ΜΑΤ

Τρεις σωφρονιστικοί παραμένουν εγκλωβισμένοι σε χώρο του νοσοκομείου των φυλακών, ενώ διμοιρία των ΜΑΤ εισήλθε κρατώντας εκφοβιστικό, προς το παρόν, ρόλο.

-

Διμοιρία των ΜΑΤ εισήλθε στο χώρο του νοσοκομείου Αγίου Παύλου, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Προς το παρόν δεν έχει διετάχθη επέμβαση ενστόλων και η διμοιρία έχει μόνο εκφοβιστικό χαρακτήρα, ωστόσο λίγο πριν τις 11:30 έφτασαν στο σημείο δύο ομάδες των ΕΚΑΜ.

Κατά τις διαπραγματεύσεις με τους κρατούμενους, οι εισαγγελείς της  φυλακής, τους προτείνουν να βγουν από το νοσοκομείο και να πάνε στο πραύλιό του.

Το περιστατικό άρχισε το πρωί όταν, μητέρα ενός γεωργιανού κρατούμενου επιχείρησε να του περάσει ναρκωτικές ουσίες, κατά το επισκεπτήριο.

Όταν έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους, ο γιος της άρχισε να κάνει φασαρία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι φασαρίες, που οδήγησαν σε μίνι εξέγερση και απόπειρα απόδρασης.

Οι σωφρονιστικοί που πήγαν στο σημείο, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενεπλάκησαν με τους κρατούμενους και μετά από μικρής έκτασης επεισόδια, κλείστηκαν σε απομονωμένο χώρο του νοσοκομείου, όπου και παραμένουν εγκλωβισμένοι.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)