Δικαιοσύνη

08 Σεπτεμβρίου 2014 17:32

Στο αρχείο η νέα μήνυση κατά του επιχειρηματία Βαγγελάτου

Ο επιχειρηματίας είχε αθωωθεί και για την υπόθεση με τις «ματωμένες» φράουλες στη Μανωλάδα.

-


Στο αρχείο έθεσε η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, τη μήνυση που είχαν καταθέσει 120 υπήκοοι του Μπαγκλαντές σε βάρος του Νικόλαου Βαγγελάτου, μετά την άσκηση της πρώτης ποινικής δίωξης για τις «ματωμένες» φράουλες στη Μανωλάδα, υπόθεση για την οποία αθωώθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών.

Η κυρία Τζίβα απεφάνθη ότι δεν αποδείχθηκε κατά την προανακριτική έρευνα εμπλοκή του επιχειρηματία στη διάπραξη  οιουδήποτε αδικήματος σε βάρος των 120 Μπαγκλαντέζων, οι οποίοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια, προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν την πρώτη ποινική δίωξη και την προσωρινή  κράτηση του Βαγγελάτου για να τον φέρουν σε δυσκολότερη θέση.

Ο επιχειρηματίας, όπως επισημαίνει ο κ. Κούγιας, που κατεστράφη οικονομικά, είχε καταγγείλει  εκβιασμό από τον συνήγορο της πολιτικής αγωγής, ο οποίος ζητούσε ένα εκατομμύριο ευρώ για να αποσύρουν οι Μπαγκλαντέζοι τη μήνυση σε βάρος του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)