Γενικά

28 Αυγούστου 2014 16:22

Σαν χέλι ξεγλιστρά… ο Σήφης!

Συνεχίζει τις βόλτες του ο Σήφης ο κροκόδειλος. Ο διάσημος "κροκοδειλάκιας" κατάφερε να τον πιάσει δύο φορές, όμως του ξεγλίστρησε σαν... χέλι!

-

Πανέξυπνος αποδεικνύεται ο Σήφης ο Κροκόδειλος καθώς καταφέρνει να ξεγλιστρά από τον διάσημο ερπετολόγο Ολιβιέ Μπεχρά σαν… χέλι.

Η πρώτη ημέρα της επιχείρησης που έκανε ο κ. Μπεχρά στη λίμνη του Φράγματος Ποταμών δεν απέφερε καρπούς, ωστόσο, κατά τη δεύτερη ημέρα της επιχείρησης ο κ. Μπεχρά έπιασε δυο φορές τον κροκόδειλο, όμως δεν κατάφερε να τον κρατήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τον έπιασε με τα χέρια του, τον αγκάλιασε, όμως ο Σήφης του ξεγλίστρησε σαν… χέλι.

Την τρίτη φορά ο κ. Μπεχρά τον αναζήτησε και πάλι χωρίς όμως να μπορέσει να τον βρει.

Ο διάσημος γητευτής των κροκοδείλων βγήκε από την βάρκα του λίγο πριν ξημερώσει χωρίς όμως να έχει μαζί του τον κροκόδειλο.

Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι ο κ. Μπεχρά έχει πάρει προσωπικά το θέμα του Σήφη. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο κ. Μπεχρά αποφάσισε να μην φύγει από την Κρήτη, όπως είχε προγραμματίσει για σήμερα.

Ακύρωσε τα εισιτήριά του γιατί θέλει να ξαναπάει στη λίμνη και να τον πιάσει.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)