Δικαιοσύνη

06 Ιουνίου 2014 19:00

Ελεύθερος με όρους ο Δημήτρης Κουκούτσης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης, μετά την μαραθώνια απολογία του στις ανακρίτριες.

-



Μετά την πολύωρη απολογία του στις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο Δημήτρης Κουκούτσης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα του επιβλήθηκε κατ΄ οίκον περιορισμός, με εξαίρεση τη μετάβασή του στη Βουλή και το νοσοκομείο, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Η απόφαση πάρθηκε σε διάσκεψη μεταξύ των ανακριτριών, της κ. Κλάπα και της κ. Δημητροπούλου, και του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου.

«Ήταν άψογη και επίπονη διαδικασία. Δεν έχουμε κάποιο παράπονο. Το κυριότερο απ’ όλα είναι ότι αφέθηκα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (…) Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Δεν είναι ώρα για χαμόγελα εκ μέρους μας. Έχουμε τον αρχηγό μας και άλλους συντρόφους μας έγκλειστους στις φυλακές», δήλωσε ο Δημήτρης Κουκούτσης, τονίζοντας ότι «πρέπει να ανασκουμπωθούμε και να συνεχίσουμε τον αγώνα».

Παράλληλα, έκανε λόγο για σκευωρία και πως είναι άδικα στη φυλακή οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ενώ σημείωσε πως είναι οι ψέμα οι κατηγορίες πως «επιζητούμε τον εμφύλιο».

«Η Χρυσή Αυγή κερδίζει με το παΐδι της, όπως λένε και στο χωριό μου, με το σπαθί της, την κάθε απόφαση», πρόσθεσε, αναφερόμενος στην απόφαση.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)