Γενικά

27 Απριλίου 2014 19:05

Νεκρό το 13χρονο αγόρι που τραυματίστηκε στον παιδότοπο

Σε τραγωδία κατέληξε το παιχνίδι των δύο ανήλικων παιδιών, που τραυματίστηκαν σοβαρά νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε υπαίθριο παιδότοπο του Ελληνικού.

-


Το 13χρονο αγόρι υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου μεταφέρθηκε μαζί με την 9χρονη αδερφή του, που νοσηλεύεται στην εντατική.

Τα δύο ανήλικα παιδιά έπαιζαν σε ένα φουσκωτό παιχνίδι του υπαίθριου παιδότοπου, όταν ο δυνατός άνεμος σήκωσε σε ύψος δέκα μέτρων -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- το παιχνίδι και τα παιδιά έπεσαν στο κράσπεδο, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν σοβαρά στο κεφάλι.

Τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων, αλλά το 13χρονο αγόρι υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ η κατάσταση της 9χρονης αδερφής του, που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Η αστυνομία, που έσπευσε άμεσα στο σημείο συνέλαβε τους τρεις υπαλλήλους του παιδότοπου και διενεργεί έρευνα για το τραγικό περιστατικό.





 

Gallery

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)