Αστυνομικό Δελτίο

19 Ιανουαρίου 2014 20:52

Προαναγγέλλουν νέα τρομοκρατικά χτυπήματα μέσα από τις φυλακές

Νέα χτυπήματα προαναγγέλλουν μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, κρατούμενοι για υποθέσεις τρομοκρατίας.

-



Του Μανώλη Ασαριώτη

Σε κείμενό τους, που αναρτήθηκε σε ιστοτόπο εναλλακτικής ενημέρωσης με αφορμή τη δίκη τους, που ξεκινά στις αρχές Φεβρουαρίου, καταλήγουν με τη φράση: «ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Σ' ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ».

Πρόκειται για έξι κρατούμενους, που κατηγορούνται για τις υποθέσεις του Βόλου, του Βελβεντού και της Πεύκης, αλλά δεν φαίνεται να είναι ανάμεσα στα άτομα, που είχαν αναπτύξει σχέσεις με τον Χριστόδουλο Ξηρό.

ΕΝΕΡΓΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗ 17Ν ΟΙ ΗΠΑ

Στην έκθεσή τους για τη διεθνή τρομοκρατία, οι Ηνωμένες Πολιτείες ακόμα συμπεριλαμβάνουν τη 17 Νοέμβρη στις ενεργές τρομοκρατικές οργανώσεις, παρόλο που οι ελληνικές αρχές θεωρούν ότι με τις συλλήψεις του 2002 είχαμε την πλήρη εξάρθρωσή της.

Θεωρούν ότι υπάρχουν μέλη της οργάνωσης, που ουδέποτε ανακαλύφθηκαν και κυκλοφορούν ασύλληπτα και αυτό το σενάριό τους το στηρίζουν σε τρία δεδομένα.

1ον δεν έχει βρεθεί το 45αρι πιστόλι-σφραγίδα της οργάνωσης,
2ον δεν έχει βρεθεί ούτε η ιστορική γραφομηχανή, που χρησιμοποιούσαν για να γράφουν τις προκηρύξεις τους και να πιστοποιούν την αυθεντικότητά τους και
3ον στο φάκελο της 17 Νοέμβρη υπάρχουν έξι «ορφανά» αποτυπώματα, τα οποία είχαν βρεθεί σε γιάφκες, αλλά και στο σπίτι του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, στους Λειψούς. Αποτυπώματα, που ουδέποτε βρέθηκε σε ποιους ανήκουν.

Για τους Αμερικανούς δεν είναι καθόλου απίθανο, αυτά τα μέλη που θεωρούν ασύλληπτα μαζί με τον «Μανώλη» της οργάνωσης να καθοδηγούν τώρα νεότερους σε ηλικία τρομοκράτες και να ετοιμάζουν ηχηρά χτυπήματα.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)