Γενικά

29 Οκτωβρίου 2013 15:30

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του DNA για τον νεαρό

Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA θα λύσουν το μυστήριο για το αν ο νεαρός που εμφανίζεται σε βίντεο στην Κύπρο και ο οποίος δηλώνει Ρουμάνος, είναι ο Μπεν.

-




Μέσα στις επόμενες ώρες και το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του τεστ DNA για τον νεαρό που εντοπίστηκε στη Λεμεσό και ο οποίος μοιάζει με τον αγνοούμενο επί 22 χρόνια Μπεν Νίνταμ.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, στο Ινστιτούτο Γενετικής θα γίνει σύγκριση του προφίλ του DNA των γονιών του Μπεν, που έστειλε η Ιντερπόλ, με το γενετικό υλικό του νεαρού.

Ο απεικονιζόμενος στο βίντεο 22χρονος νεαρός που φαίνεται στην Εκκλησία της Αγίας Τριάδας, μαζί με μία οικογένεια Ρομά, εμφανίστηκε μόνος του στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και στην κατάθεσή του, ανέφερε πως οι γονείς του είναι από τη Ρουμανία και πως διαμένει στην Κύπρο από τον περασμένο Φεβρουάριο με θείους του.

Ταυτόχρονα, οι κυπριακές αρχές συνεχίζουν να διερευνούν τις περιπτώσεις των άλλων δύο ατόμων, από τους οποίους πάρθηκε επίσης δείγμα γενετικού υλικού.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία του νότιου Γιορκσάιρ, ανακοίνωσε ότι δείγμα DNA από την οικογένεια του Mπεν Νίνταμ έχει παραδοθεί στις Κυπριακές αρχές. «Η υπόθεση του Μπεν Νίνταμ εξακολουθεί να ερευνάται από τις ελληνικές αρχές και η αστυνομία του νότιου Γιορκσάιρ συνεχίζει να στηρίζει την οικογένεια», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Επιπλέον, έπειτα από παράκληση της οικογένειας, η αστυνομία ζητάει από τα ΜΜΕ να μην ενοχλήσουν, τουλάχιστον για σήμερα, την οικογένεια, καθώς είναι τα 24 γενέθλια του Μπεν και η οικογένεια θέλει να τα περάσει σε στενό κύκλο.

Μέσα σε αυτό το φόντο, έρχονται στο φως και πάλι τα σενάρια που στο παρελθόν είχαν συσχετιστεί με την υπόθεση.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)