Δικαιοσύνη

14 Οκτωβρίου 2013 14:00

Προφυλακίστηκε ο Ι. Καζαντζόγλου για τη δολοφονία του Π. Φύσσα

Την προφυλάκιση του 32χρονου που κατηγορείται ότι συμμετείχε στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αποφάσισε η 6η τακτική ανακρίτρια Πειραιά, μετά την απολογία του.

-



Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 6η τακτική ανακρίτρια Πειραιά, τη Δευτέρα, ο 32χρονος κατηγορούμενος για συμμετοχή στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Ιωάννης Καζαντζόγλου.

Ο 32χρονος, που φέρεται να ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον Γ. Ρουπακιά το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Π. Φύσσα, οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται ότι είχε συλληφθεί την περασμένη Τρίτη και είχε λάβει προθεσμία για την απολογία του. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα.



Βάσει της δικογραφίας, ο 32χρονος φέρεται να βρισκόταν λίγο πριν την δολοφονία στο αυτοκίνητο του καθ' ομολογίαν δράστη, Γιώργου Ρουπακιά, εντος του οποίου βρέθηκε το κινητό του. Ο ίδιος, ωστόσο, αρνήθηκε την παρουσία του στο σημείο το μοιραίο βράδυ, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σπίτι του. Είχε συναντηθεί, όμως όπως είπε, νωρίτερα με τον δράστη, για διανομή έντυπου υλικού της οργάνωσης.

Εν τω μεταξύ, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε βάρος των γονιών του Καζαντζόγλου, καθώς εντοπίστηκαν δύο φωτοβολίδες μέσα στον σάκο με τα ρούχα που προόριζαν για το γιο τους στο σημερινό επισκεπτήριο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)