Γενικά

07 Νοεμβρίου 2017 20:33

Παπαδήμος για τα τρομοδέματα: η βία δεν λύνει, αλλά οξύνει τα προβλήματα (βίντεο)

Η πρώτη δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού, μετά από την σύλληψη του 29χρονου που φέρεται να είχε στείλει το τρομοπακέτο που λίγο έλειψε να του κοστίσει την ζωή.

Παπαδήμος για τα τρομοδέματα: η βία δεν λύνει, αλλά οξύνει τα προβλήματα (βίντεο)
-

«Είναι θετικό το γεγονός ότι συνελήφθη ένα άτομο που είναι υπεύθυνο για πράξεις βίας και τρομοκρατίας», δήλωσε απόψε ο πρώην Πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια τοποθέτηση του πρώην Πρωθυπουργού, μετά απο την σύλληψη του 29χρονου που κατηγορείται ότι είναι ο αποστολέας του τρομοδέματος, με το οποίο τραυματίστηκε τον περασμένο Μάιο, όταν άνοιξε το πακέτο μέσα στο αυτοκίνητο του.

 «Η βία δεν λύνει τα προβλήματα, απλά τα οξύνει» προσέθεσε ο κ. Παπαδήμος, μιλώντας στους δημοσιογράφους κια τις τηλοπτικές κάμερες για πρώτη φορά μετά απο το τρομοκρατικό χτύπημα και την περιπέτεια του, με την επί μακρόν νοσηλεία του στον Ευαγγελισμό.

Όπως συμπλήρωσε, «η Δικαιοσύνη θα κρίνει τις πράξεις και την εμπλοκή του συλληφθέντα».

Οι δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού έγιναν στο περιθώριο εκδήλωσης, στο κτήριο της Ακαδημίας Αθηνών, στο κέντρο της πρωτεύουσας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)