Κυβέρνηση

13 Ιουλίου 2016 15:42

Κατρούγκαλος για εργασιακά: Το ΔΝΤ θα απομονωθεί και θα χάσει

Δεν θα είναι στο τραπέζι το θέμα των τριετιών και των επιδομάτων, ούτε το θέμα της ενσωμάτωσης του 13ου και 14ου μισθού, δηλώνει ο υπ. Εργασίας.

Κατρούγκαλος για εργασιακά: Το ΔΝΤ θα απομονωθεί και θα χάσει
-

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλος, όσο αναφορά το ζήτημα της δεύτερης αξιολόγησης που αφορά τα εργασιακά, τονίζοντας πως «το ΔΝΤ θα απομονωθεί και θα χάσει».

Την ίδια στιγμή διεμήνυσε πως δεν θα είναι καν στο τραπέζι ούτε το θέμα των τριετιών και επιδομάτων αλλά ούτε και το θέμα της ενσωμάτωσης του 13ου και 14ου μισθού.

«Όσο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση κανένας μισθός δεν θα μειωθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στις ομαδικές απολύσεις τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν θα δεχτεί αύξηση του ποσοστού από το 5% στο 10% ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο.
«Δεν τις θέτει, πρόσθεσε, κανείς κοινωνικός εταίρος στην Ελλάδα, κι όταν δεν τις θέλει η νύφη κι ο γαμπρός δεν μπορεί να τις θέλει το ΔΝΤ» δήλωσε .

Τέλος, ο υπ. Εργασίας σημείωσε πως ο Κώστας Καραμανλής είναι ένας πολιτικός που εκτιμά και συμπαθεί ενώ τάχθηκε κατά των ιδιωτικών πανεπιστήμιων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)