Βουλή

01 Ιουλίου 2014 21:11

Παράταση και για την υποβολή Ε9

Παράταση και για τις δηλώσεις ακίνητης περιουσίας έδωσε η κυβέρνηση -όπως και στην περίπτωση υποβολής φορολογικών δηλώσεων. Δείτε πότε λήγει η προθεσμία.

-

Παράταση και για τις δηλώσεις ακίνητης περιουσίας έδωσε η κυβέρνηση, ορίζοντας ως καταληκτική ημερομηνία -όπως και στην περίπτωση υποβολής φορολογικών δηλώσεων- την Δευτέρα 14 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που ψηφίζεται αύριο από το Αʼ Θερινό Τμήμα της Βουλής, ειδικά για το οικονομικό έτος 2014, ως καταληκτικός χρόνος εξόφλησης της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος ορίζεται η 31η Ιουλίου 2014 και κατʼ επέκταση, οι επόμενες δύο δόσεις θα καταβληθούν την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Σεπτεμβρίου και του Νοεμβρίου 2014, αντίστοιχα.

Διευκρινίζεται μάλιστα, ότι σε περίπτωση που το συνολικό ποσό της οφειλής είναι μέχρι 300 ευρώ, αυτό εξοφλείται μέχρι τις 29 Αυγούστου 2014.

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)