Πολιτική

Σήμερα 00:37 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 01:30

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Γιαννακοπούλου: Τώρα χρειάζεται ενότητα και πολλή δουλειά

Τι είπε στις δηλώσεις η Νάντια Γιαννακοπούλου, που τερμάτισε έκτη στις εσωκομματικές εκλογές, για το τι θα πράξει στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Γιαννακοπούλου: Τώρα χρειάζεται ενότητα και πολλή δουλειά
-

Σε δηλώσεις της, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην Χαριλάου Τρικούπη, η Νάντια Γιαννακοπούλου, που ήρθε έκτη στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στο κόμμα, έκανε λόγο για «ημέρα νικης για το ΠΑΣΟΚ», τονίζοντας ότι οι 300.000 μέλη και φίλοι του κόμματος που συμμετείχαν στην ψηφοφορία έστειλαν «μήνυμα επαναφοράς, ελπίδας και προοπτικής», σημείωνοντας ότι «είναι μεγάλη η ευθύνη μας να μην τους απογοητεύσουμε».

Όπως επεσήμανε πρέπει «να γίνουμε το πλειοψηφικο ρεύμα που αύριο, μετά τις 14 του μηνα, θα είναι ισχυρή αντιπολίτευση και μεθαύριο νικήτρια στις εκλογές».

«Ποιος θα εκλεγεί έχει τον συμβολισμό του, αυτό που μετρά όμως είναι η ενότητα και η πολλή δουλεια. Θα είμαι μπροστά, στην πρώτη γραμμή, γιατί αυτό οφείλω, λέγοντας ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους χιλιάδες ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα δώσουμε τον αγώνα για τις θέσεις και τις ιδέες μας, uα συνεχίσουμε μαζί», είπε η κ. Γιαννακοπούλου.

Ερωτηθείσα αν θα στηρίξει συγκεκριμένο υποψήφιο στον β΄ γύρο, η κ. Γιαννακοπούλου είπε «σήμερα δρέπουμε την προσπάθεια, ο μεγάλος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ».

Ειδήσεις σήμερα:

Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ “χτυπά” τη Χάιφα - Ισραηλινή επίθεση στη Βηρυτό (βίντεο)

Υποβρύχιο Trooper: Η μυστική αποστολή, τα σενάρια και η ανατροπή για το ναυάγιο (εικόνες)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: “Μοιρασμένο” το ντέρμπι των αιωνίων

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)