Πολιτική

Χθες 13:23 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 20:25

Λίβανος - C-130: Επαναπατρισμός πολιτών σε Κύπρο και Ελλάδα

Επιτυχής ήταν η έκβαση της επιχείρησης απεγκλωβισμού από τη Βηρυτό. Συγχαρητήρια Δένδια σε όσους συνέβαλαν στην επιχείρηση.

Λίβανος - C-130: Επαναπατρισμός πολιτών σε Κύπρο και Ελλάδα
-


Στο FIR Λευκωσίας εισήλθε το C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, που βρισκόταν στον Λίβανο για τον απεγκλωβισμό Ελλήνων και Κυπρίων.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε στο Χ ότι ενημερώθηκε σε πραγματικό χρόνο από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ "για την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης απεγκλωβισμού από την Βηρυτό 38 υπηκόων της Κυπριακής Δημοκρατίας και 22 υπηκόων της Ελληνικής Δημοκρατίας & την είσοδο του αεροσκάφους C -130 της Πολεμικής Αεροπορίας στο FIR Λευκωσίας"

Ο κ. Δένδιας έδωσε συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην επιχείρηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Δένδια

"Ενημερώθηκα σε πραγματικό χρόνο στο ΕΘΚΕΠΙΧ από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη για την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης απεγκλωβισμού από την Βηρυτό 38 υπηκόων της Κυπριακής Δημοκρατίας και 22 υπηκόων της Ελληνικής Δημοκρατίας & την είσοδο του αεροσκάφους C -130 της Πολεμικής Αεροπορίας στο FIR Λευκωσίας. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην επιχείρηση"

Ειδήσεις σήμερα:

Βία ανηλίκων: Ανήλικη με νεφρική ανεπάρκεια άλλαξε σχολείο λόγω bullying (βίντεο)

Συναυλία για τα Τέμπη - Βλάχος: Κανείς δεν δικαιούται να ζητάει χρήματα στο όνομα των παιδιών μας

Χανιά: Θρίλερ με σορό σε πηγάδι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)