Πολιτική

Σήμερα 18:06 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 19:55

Σαλμάς: Διαγραφή και από μέλος της ΝΔ

Ο Μάριος Σαλμάς τίθεται και εκτός κόμματος της Νέας Δημοκρατίας μετά από απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής.

Σαλμάς: Διαγραφή και από μέλος της ΝΔ
-

Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος του κόμματος ο κ. Μάριος Σαλμάς.

Νωρίτερα αφού συνεδρίασε η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας είχε διαγραφεί επίσημα από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Σαλμάς συνεχίζει ως ανεξάρτητος βουλευτής, τονίζοντας ότι δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για τους πολλούς. «Αν με διαγραφει ο κ. Μητσοτακης γιατί αντέδρασα για τις περιουσίες που χάνονται για τα κόκκινα δάνεια, επειδή αντιτάχθηκα στην γουοκ ατζέντα για τα ομόφυλα, επειδή του ζήτησα να ελέγξει τα καρτέλ στην ακρίβεια, τότε είναι τιμη μου. Αν όμως το κάνει για να στείλει μήνυμα σε άλλους, είναι απαράδεκτο. Αν χρησιμοποιείται ως πρόφαση το ότι ανεδειξα φωτογραφικό διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού που σκανδαλωδώς ανατέθηκε σε εταιρεία, τότε να δήλωσω και να θυμίσω ότι ο έλεγχος των βουλευτών και η απεριόριστη ελευθερία λόγου είναι συνταγματικό δικαίωμα και δεν είναι λόγος διαγραφής» τόνισε.


Ειδήσεις σήμερα:

Ευρυτανία: Χωριό έκανε πρόσκληση διαμονής σε πολύτεκνες οικογένειες και πήγαν (βίντεο)

Ληστεία σε περίπτερο: “Κατέβασα τα ρολά και σώθηκα, αλλιώς...” (βίντεο)

Ιταλία - Κατάρρευση κτηρίου: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια με τα δύο αδερφάκια

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)