Πολιτική

Σήμερα 11:43

Ακρίτα: Η πισίνα και η ανάρτηση για τον 5ο ΣΥΡΙΖΑ (εικόνες)

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε δημοσκόπηση, με δυσμενή ευρήματα για τον ΣΥΡΙΖΑ έχοντας ως φόντο της την πισίνα του σπιτιού της, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς χρήστες των social media.

Ακρίτα: Η πισίνα και η ανάρτηση για τον 5ο ΣΥΡΙΖΑ (εικόνες)
-

Αίσθηση προκάλεσε η φωτογραφία που επέλεξε η Έλενα Ακρίτα, για να σχολιάσει δημοσκόπηση βράδυ της Πέμπτης, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πέμπτο κόμμα.

Στη φωτογραφία φαίνεται μια τηλεόραση με το σχετικό γράφημα, αλλά αυτό που παρατήρησαν όλοι ήταν ότι στο φόντο υπήρχε και μια εσωτερική πισίνα.

Η ίδια η Έλενα Ακρίτα, μάλιστα, ένιωσε την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις για την πισίνα αυτή, δύο ώρες μετά την ανάρτηση και αφού τα σχόλια στα social media έπεφταν «βροχή».

«Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω, δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία» έγραψε η Έλενα Ακρίτα, με το σχόλιό της αυτό να πυροδοτεί νέο γύρο σχολίων στο Χ.

Έλενα Ακρίτα - Δημοσίευση για δημοσκόπηση

Ειδήσεις σήμερα:

ΥΠΠΟ: Εγγονός πρώην πρωθυπουργού παρέδωσε αρχαίο αγγείο στην Μενδώνη

Υπουργείο Εργασίας: Ψησταριά σε μπαλκόνι γραφείου! Απο εκεί “τρύπωσαν” οι κλέφτες (βίντεο)

Περιφέρεια Ηπείρου - Καχριμάνης: Γιατί δίνουμε 37000 ευρώ σε υπάλληλο για να…κλείνει τα παράθυρα (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)