Πολιτική

Χθες 20:07 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 20:26

ΠΑΣΟΚ: Υψηλοί τόνοι μεταξύ των υποψηφίων πριν το ντιμπέιτ

Οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, εκτόξευσαν βολές εκατέρωθεν, λίγο πριν από την τηλεμαχία της Τρίτης, στη δημόσια τηλεόραση.

ΠΑΣΟΚ: Υψηλοί τόνοι μεταξύ των υποψηφίων πριν το ντιμπέιτ
-

Του Αντώνη Σεφερλή, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Αν και δημοσκοπικός αέρας πνέει στα πανιά του ΠΑΣΟΚ, οι υποψήφιοι ερίζουν για τους λόγους που έφεραν το κόμμα, λίγο πιο πάνω από το 12.5%, στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, είπε μεταξύ άλλων “Φτάσαμε ένα βήμα πριν ξαναμπούμε σε κυβερνητική τροχιά και κάποιοι απαξιώνουν αυτή τη προσπάθεια; Όσο δίναμε αυτή τη μάχη 2.5 χρόνια απέναντι στη ΝΔ, υπήρχαν κάποιοι που είχαν περίεργη ατζέντα, ή σύγκρουση με νδ Ή με ΣΥΡΙΖΑ, όχι και με τους δύο”.

Ο Χάρης Δούκας, από τη μεριά του είπε πως “3 εκατομμύρια πολίτες γύρισαν τη πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, και όχι απλά δεν ήρθαν σε εμάς, αλλά έφυγαν και 100.000 από εμάς σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές.// αλλά εμείς να κάνουμε μικρά βήματα μην ενοχλήσουμε το πάρτυ. Το ακριβώς αντίθετο πρέπει να κάνουμε, να βάλουμε άμεσα φρένο στη κερδοσκοπία και να συγκρουστούμε με τους ολιγάρχες”.

Πυρά προς τον Πρόεδρο του κόμματος εξαπέλυσε η Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία ανέφερε: “Το 16% των δημοσκοπήσεων δεν είναι ετεροχρονισμένο bonus για τις επιδόσεις μέχρι τις ευρωεκλογές, αλλά το αποτέλεσμα της διαδικασίας που ανοίξαμε αμέσως μετά”.

Σενάριο φαντασίας χαρακτήρισε ο Παύλος Γερουλάνος τυχόν πολιτικό γάμο με τον ΣΥΡΙΖΑ και είπε χαρακτηριστικά: “Δύο σπίτια που καίγονται δε τα βάζεις μαζί, πρωτα βάζεις ταξη στο σπίτι σου, πρώτα αλλαγή ηγεσίας και μετά παρουσίαση σχεδίου”.

Με μία επιστολή - “φωτιά” προς την επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος, η Άννα Διαμαντοπούλου ζητά άμεσα αυξηθούν τα εκλογικά τμήματα διότι το αντίθετο εμποδίζει το κόσμο να προσέλθει στις κάλπες.

Μεταξύ άλλων αναφέρει στην επιστολή της η Άννα Διαμαντοπούλου: “αποδεδειγμένα, στοχεύει να παρακωλύσει και εμποδίσει την αθρόα συμμετοχή των ενδιαφερόμενων συμπολιτών μας, ιδίως σε περιοχές, που κατά την κρίση τους, ο υποψήφιος της αρεσκείας τους δεν παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρός”.

Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων για την Προεδρία, στη δημόσια τηλεόραση.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν απολαμβάνει φραπέ σε καφετέρια στην Άγκυρα (βίντεο)

Λίβανος - Κατασκευάστρια βομβητών: Οι ασύρματοι που εξερράγησαν δεν παράγονται εδώ και δέκα χρόνια

Σύνταγμα: Αρουραίοι “κόβουν βόλτες” στην Πλατεία (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)