Πολιτική

09 Σεπτεμβρίου 2024 20:45

Ανδρουλάκης: Κατέθεσε στο ΠΑΣΟΚ τις υπογραφές στήριξής του - Δείτε πόσες είναι

Πλήθος μελών του κόμματος και της ΚΠΕ υπέγραψαν υποστηρίζοντας τον κ. Ανδρουλάκη για παραμονή του στην θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ανδρουλάκης: Κατέθεσε στο ΠΑΣΟΚ τις υπογραφές στήριξής του - Δείτε πόσες είναι
-

Υπογραφές 24.810 μελών του ΠΑΣΟΚ και 170 μελών της Κεντρικής Πολιτικής του Επιτροπής κατατέθηκαν σήμερα Δευτέρα 09.09 στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ), υπέρ της υποψηφιότητας του νυν Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο κ. Ανδρουλάκης περιέγραψε το κατά την εκτίμησή του κεντρικό διακύβευμα των εσωκομματικών εκλογών στις 06.10.

Επέλεξε συμβολικά να μαγνητοσκοπηθεί στην τοπική οργάνωση της Αιανής Κοζάνης, η οποία ήταν από τις πρώτες οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ το 1974 στον νομό, και άνοιξε ξανά τα γραφεία της πριν ένα χρόνο, όπως συνέβη σε πολλές γωνιές της χώρας όπου επαναλειτούργησαν εκατοντάδες τοπικές οργανώσεις.

«Ήρθα εδώ για να συμβολίσω την απεριόριστη εκτίμηση και τον σεβασμό μου απέναντι στους χιλιάδες απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, που κράτησαν όρθια τη Δημοκρατική Παράταξη τα δύσκολα χρόνια, και να τους ζητήσω να ανανεώσουμε στις 6 και στις 13 Οκτωβρίου τη σχέση εμπιστοσύνης μας. Γιατί μπορούμε μαζί να πάμε ακόμη πιο δυνατά, ακόμη πιο ψηλά» σημειώνει σχετικό στο μήνυμά του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Παιδιά: Μπανάνες, γιαούρτι και βρώμη αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης Διαβήτη

Παλαιό Φάληρο - Απόπειρα γυναικοκτονίας: Νόμιζε ότι την σκότωσε και κάλεσε την Αστυνομία, αλλά...

Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: Τα μέτρα, η ακρίβεια και οι νέες τεχνολογίες (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)