Πολιτική

08 Σεπτεμβρίου 2024 22:29

ΣΥΡΙΖΑ - Απόστολος Γκλέτσος: Δηλώνω παρών στην διαδικασία εκλογής προέδρου

Μια τοποθέτηση η οποία θα συζητηθεί δημοσίευσε ο δημοφιλής ηθοποιός στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας πολλούς να μιλούν για νέο υποψήφιο πρόεδρο.

ΣΥΡΙΖΑ - Απόστολος Γκλέτσος: Δηλώνω παρών στην διαδικασία εκλογής προέδρου
-

Μια τοποθέτηση η οποία επιδέχεται πολλών ερμηνειών, μεταξύ αυτών και της ερμηνείας της προσωπικής διαθεσιμότητάς του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσίευσε ο Απόστολος Γκλέτσος στα μέσα κοινωνική δικτύωσης το βράδυ της Κυριακής 08.09, λίγες ώρες μετά από την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και εν μέσω των ραγδαίων εξελίξεων στο κόμμα και της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

«Δηλώνω παρών στη διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με μεγάλη συγκίνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, για την αριστερά και την Πατρίδα», έγραψε συγκεκριμένα ο δημοφιλής ηθοποιός.

Η ανάρτησή του έκανε εντύπωση καθώς δεν διευκρίνιζε αν θα συμμετάσχει στη διαδικασία μόνο ως εκλογέας ή και επιπλέον ως υποψήφιος, με πολλά στελέχη του κόμματος να συμπεραίνουν το δεύτερο.

Μέχρι τώρα πάντως, έχει ανακοινωθεί επίσημα μόνο η υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη, και συζητώνται ως πολύ πιθανές εκείνες του Σωκράτη Φάμελλου και του Νίκου Φαραντούρη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Νεκρές γυναίκες σε ρωσικό βομβαρδισμό

Μητσοτάκης - Λειψυδρία: Ένωση Ευήνου και Μόρνου με την τεχνητή λίμνη Κρεμαστών

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παππάς αντί του Κασσελάκη στη ΔΕΘ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)