Κόμματα

04 Ιανουαρίου 2019 11:45

“Καρφιά” Αλεξιάδη για Πολάκη: εμπιστοσύνη και στήριξη στους δικαστικούς λειτουργούς

«Δεν πρέπει να υπάρχει καμία παρέμβαση στην Δικαιοσύνη», τόνισε ο συντονιστής του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

“Καρφιά” Αλεξιάδη για Πολάκη: εμπιστοσύνη και στήριξη στους δικαστικούς λειτουργούς
-

Σε έμμεση αποδοκιμασία των επικρίσεων του Παύλου Πολάκη για δικαστικούς λειτουργούς, προχώρησε ο συντονιστής του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή Υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Θέμα 104,6” ο κ. Αλεξιάδης τόνισε πως «πρέπει να μην δημιουργούμε εμπόδια στη λειτουργία των δικαστικών λειτουργών», αν και προσέθεσε ότι η σημερινή Κυβέρνηση δεν ακολουθεί το παράδειγμα προηγούμενων, που χρησιμοποίησαν ελεγκτικούς μηχανισμούς για να πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

«Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και ειδικά στους οικονομικούς εισαγγελείς και τους εισαγγελείς διαφθοράς που έχουν αναλάβει έναν πολύ δύσκολο ρόλο  και να έχουμε εμπιστοσύνη στους μηχανισμούς που στηρίζουν τη δικαιοσύνη διότι οι φορολογικές υπηρεσίες, το ΣΔΟΕ, η οικονομική αστυνομία είναι αυτές που στηρίζουν την δικαιοσύνη στο έργο της. Να έχουμε εμπιστοσύνη, να έχουμε στήριξη και με κανέναν τρόπο να μην δημιουργούμε οποιοδήποτε  εμπόδιο στη λειτουργία αυτών των δικαστικών λειτουργών που χρειάζονται στήριξη. Δεν χρειάζονται οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Αλεξιάδης συμπλήρωσε ότι «αυτό που πρέπει να κάνουμε σαν πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι να αποφασίσουμε ότι όλες αυτές οι υπηρεσίες θα λειτουργούν χωρίς καμία πολιτική παρέμβαση».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)