Γενικά

29 Δεκεμβρίου 2018 16:42

Αθώωση Τζένου στην μήνυση από τον Καμμένο

Πώς έληξε η  πολύκροτη υπόθεση,  μετά  την  σύλληψη του  δημοσιογράφου, την  οποία είχε καταδικάσει  σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας.

Αθώωση Τζένου στην μήνυση από τον Καμμένο
-

Αθώο έκρινε το Β’ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, τον δημοσιογράφο, Παναγιώτη Τζένο, τον οποίο είχε μηνύσει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο διευθυντής της εφημερίδας «Παραπολιτικά» είχε συλληφθεί στις αρχές του 2017, μετά από την μήνυση του κ. Καμμένου, υπόθεση η οποία είχε απασχολήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τα ΜΜΕ, καθώς είχε ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, χωρίς να ισχύσει το τεκμήριο της αθωότητας, γεγονός που είχε καταδικάσει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας.

Η αθώωση του κ. Τζένου έγινε με την την με αριθμό 12957/2017 ποινική απόφαση του Β’ Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, και ο κ. Τζένος κηρύχθηκε αθώος του συνόλου των κατηγοριών που του απεδόθη από τον μηνυτή Παναγιώτη Καμμένο και την εξετασθείσα στο Δικαστήριο σύζυγό του Έλενα Τζούλη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)