Γενικά

22 Μαρτίου 2018 22:07 Τελευταία ενημέρωση : -

Νέα “μύδροι” Σαμαρά για την Novartis – Δεν θα πάει στην Προανακριτική της Βουλής

Nέα επίθεση του πρώην πρωθυπουργού για μεθοδεύσεις σε βάρος του. "Όχι" και από Αβραμόπουλο, Γεωργιάδη, Λυκουρέντζο και Πικραμμένο.

Νέα “μύδροι” Σαμαρά για την Novartis – Δεν θα πάει στην Προανακριτική της Βουλής
-

Νέους "μύδρους" κατά όσων έστησαν μια σκευωρία, όπως αναφέρει, σε βάρος του, εξαπολύει ο Αντώνης Σαμαράς, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis.

Στρέφοντας τα πυρά του στο Μαξίμου, ο πρώην Πρωθυπουργός κάνει λόγο για "γελοία συμμορία", που οργάνωσε και υλοποιεί την σκκευωρία για την οποία, όπως σημείωνει απαιτεί ουσιαστική διερεύνηση και εξέταση όλων των μαρτύρων και των στοιχείων.

Κάνοντας λόγο για κομματικά τεχνάσματα και μεθοδεύσεις, ζητά να κληθούν και οι προστατευόμενοι μάρτυρες ενώπιον της Επιτροπής, και άλλοι σχετιζόμενοι με την υπόθεση ως προαιπαιτούμενο για να εμφανιστεί κι εκείνος ενώπιον της Επιτροπής ή διά υπομνήματος να εκφέρει τις θέσεις του.

Η υπόθεση εξακολουθεί να προκαλεί συγκρούσεις ανάμεσα στο Μαξίμου και την αντιπολίτευση, παράλληλα με την αντιπαράθεση Πολάκη - Γεωργιάδη για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η επιστολή του Αντώνη Σαμαρά 

Κύριε Πρόεδρε της Επιτροπής,

Δεν προτίθεμαι να παραστώ στη συνεδρίαση της Επιτροπής σας την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018. 

Δεν με αφορούν κομματικά τεχνάσματα και μεθοδεύσεις οι οποίες συνιστούν έναν ακόμη κρίκο στην ουσιαστική συγκάλυψη της σε βάρος μου σκευωρίας. Σκευωρία η οποία οργανώθηκε και υλοποιείται από τη γνωστή σε όλους γελοία συμμορία. Απαιτώ άλλωστε την ουσιαστική διερεύνηση της όλης υπόθεσης, με εξέταση όλων των μαρτύρων  και όλων των στοιχείων. Διατηρώ αυτονόητα το δικαίωμά μου να εκφέρω την άποψή μου, σε περίπτωση που εισέλθετε στην ουσία της υπόθεσης  μετά την κατάθεση των μαρτύρων".

Σαμαράς - Βουλή - Novartis

H απάντηση Δρίτσα σε Σαμαρά

Ο Θοδωρής Δρίτσας, ως πρόεδρος της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής «για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με την  υπόθεση NOVARTIS», απέστειλε επιστολή-απάντηση προς τον Βουλευτή – πρώην Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

Στην επιστολή αυτή ο Θοδωρής Δρίτσας, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

Υπερασπιζόμενος το έργο της Επιτροπής κατ’ εντολή της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, αλλά και την τιμή και την αξιοπρέπεια, τόσο τη δική μου όσο και των μελών της Επιτροπής, οφείλω να επισημάνω, ότι η Επιτροπή μας δεν επιδίδεται σε «κομματικά τεχνάσματα και μεθοδεύσεις» και σε καμία περίπτωση, η λειτουργία της, δε συνιστά «έναν ακόμη κρίκο», σε καμιά ουσιαστική συγκάλυψη και σε καμία σκευωρία. Επιπρόσθετα, οφείλω να επισημάνω, ότι μεταξύ πολλών εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών, ούτε εμένα, ούτε τα άλλα μέλη της Επιτροπής, είναι δόκιμο να μας συμπεριλαμβάνετε στον ισχυρισμό σας «γνωστή σε όλους», όταν αναφέρεστε   -απολύτως αβάσιμα κατά την κρίση μας- σε «Σκευωρία η οποία οργανώθηκε και υλοποιείται από τη γνωστή σε όλους γελοία συμμορία».

"Βροχή" πέφτουν τα "όχι" στην Προανακριτική 

Ακολούθησε επιστολή του Ανδρέα Λυκουρέντζου με αιχμές για την όλη υπόθεση, καθώς και η άρνηση του Δημήτρη Αβρααμόπουλου να παραστεί στην Επιτροπή αν δεν κληθούν να καταθέσουν και οι προστατευόμενοι μάρτυρες και άλλοι εμπλεκόμενοι με την υπόθεση.

"Πόρτα" στην Προανακριτική έριξαν, επίσης, ο πρώην πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.   


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)