Βουλή

15 Μαρτίου 2017 17:11

Νέα κόντρα Γεωργιάδη - Πολάκη στην Βουλή

Για ποιο λόγο «άναψαν τα αίματα» και πάλι στην Βουλή. Η αναφορά του Π. Πολάκη που ενόχλησε τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Νέα κόντρα Γεωργιάδη - Πολάκη στην Βουλή
-

Φωτιά στη Βουλή έβαλε η απόφαση του ΣτΕ που έκρινε ως μη νόμιμες τις αλλαγές των διοικήσεων στα νοσοκομεία το 2015 με τους Παύλου Πολάκη και Άδωνι Γεωργιάδη να διασταυρώνουν για ακόμη μια φορά τα ξίφη τους.

Αφορμή στάθηκε η αναφορά Πολάκη ότι «για πρώτη φορά η σημερινή κυβέρνηση έκανε αξιολόγηση των διοικήσεων των νοσοκομείων», φράση που ενόχλησε τον Άδωνι Γεωργιάδη, που χαρακτήρισε «κόλαφο» για την κυβέρνηση την απόφαση του ΣτΕ.

Όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας παρέσυρε την κυβέρνηση που θα κληθεί να καταβάλλει αποζημιώσεις και μάλιστα έντοκα. «Θα πληρώσει από την τσέπη του την αποζημίωση αυτή ο κ. Πολάκης;», αναρωτήθηκε.

«Στενοχωριέται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ γιατί το αριστερό σχέδιο ανασυγκρότησης και ανασύστασης του ΕΣΥ δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί από ανθρώπους της προηγούμενης κυβέρνησης», απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, υποστηρίζοντας ότι όταν υπάρξουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, αυτές θα υλοποιηθούν «γιατί θα έχουν μαζευτεί τα χρήματα που διαχέατε στο ΚΕΕΛΠΝΟ και στις φαρμακευτικές εταιρείες».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)