Κόμματα

04 Ιανουαρίου 2016 16:32

Αυγενάκης: Ενώ κόβονται συντάξεις, ο κ. Σπίρτζης υπερστελεχώνει το πολιτικό γραφείο του

Δριμεία κριτική από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.

Αυγενάκης: Ενώ κόβονται συντάξεις, ο κ. Σπίρτζης υπερστελεχώνει το πολιτικό γραφείο του
-

«Την ώρα που η Κυβέρνηση κόβει συντάξεις, ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων προχωρά σε μαζικές απευθείας αναθέσεις έργων και υπερστελέχωση του πολιτικού του γραφείου με 21 υπαλλήλους(!)», επισημαίνει ο υπεύθυνος του Τομέα ΥΠΟΜΕΔΙ της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ συμπληρώνει: «Μόνο ως “χριστουγεννιάτικα δώρα” μπορούν να χαρακτηριστούν οι 8 απευθείας αναθέσεις παρακολούθησης των οδικών παραχωρήσεων, από πλευράς Υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χ. Σπίρτζη, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, σε ιδιώτες και εταιρείες».

«Την ίδια στιγμή, το Δεκέμβριο 2015, ο Υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χρ. Σπίρτζης συνέχισε να στελεχώνει το πολιτικό του γραφείο το οποίο πλέον αριθμεί 21 άτομα, όταν προβλέπονται 7 συνολικά», προσθέτει ο κ. Σπίρτζης.

Στη δήλωσή του, ο υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει ακόμη:

«Σε μια περίοδο όπου η στενότητα πόρων είναι το μείζον ζήτημα για τα δημόσια οικονομικά, σε μια περίοδο όπου απειλούνται οι ήδη χαμηλές συντάξεις με οριστική περικοπή, σε μια περίοδο όπου ο ρυθμός αύξησης των ανέργων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ο Υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ προχωρά σε μαζικές απευθείας αναθέσεις σε συμβούλους για τα μεγάλα οδικά έργα και σε υπερστελέχωση του γραφείου του!

Δυστυχώς, αυτό είναι το “νέο” που κομίζει ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του: αδιαφάνεια, σπατάλες, κομματικοί στρατοί με αριστερό μανδύα!»

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)