Γενικά

15 Οκτωβρίου 2015 12:12

«Καρφιά» Ζωής σε Βούτση για την «εξαφάνιση» των πορισμάτων

Δείτε τι έγραψε η πρώην πρόεδρος της Βουλής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Πως ήταν πριν και πως είναι τώρα η ιστοσελίδα της Βουλής.

«Καρφιά» Ζωής σε Βούτση για την «εξαφάνιση» των πορισμάτων
-

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου για την ιστοσελίδα της Βουλής που δεν εμφανίζει πλέον στην πρώτη σελίδα τα πορίσματα των επιτροπών της . 

«Διαπιστευτήρια στη διαπλοκή: ηλεκτρονικό θάψιμο των πορισμάτων για το χρέος και τη siemens, εντολή εξαφάνισής τους από το site της Βουλής...» έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλουυ έχει γίνει και στα αγγλικά.

Μέχρι σήμερα στην πρώτη σελίδα του ιστοτόπου του Κοινοβουλίου υπήρχαν στα αριστερά παραπομπές σε έργα επιτροπών που είχε συγκροτήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μεταξύ των οποίων το προκαταρκτικό πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, σύνδεσμος στην ιστοσελίδα πολιτών που είχαν συγκροτήσει την Πρωτοβουλία Στήριξης της Επιτροπής αυτής, όπως και το πόρισμα της εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση Siemens.

Αν κάποιος επισκεφθεί τώρα τη σελίδα, θα διαπιστώσει πως οι παραπομπές αυτές λείπουν και όποιος θέλει να τις δει δεν έχει πλέον απ' ευθείας πρόσβαση στις ενότητες αυτές, οι οποίες σημειωτέον είχαν τοποθετηθεί εκεί κατ' εντολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

 Η σελίδα της Βουλής πριν και μετά:

Βουλή - site - επιτροπή αλήθειας

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)