Κυβέρνηση

12 Οκτωβρίου 2015 19:57

Θρίλερ με την ανεξαρτητοποίηση Νικολόπουλου

Μειώνεται στις 154 έδρες η κυβερνητική πλειοψηφία στην περίπτωση που ανεξαρτητοποιηθεί τελικά ο Αχαιός βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Θρίλερ με την ανεξαρτητοποίηση Νικολόπουλου
-

Ως προαναγγελία ανεξαρτητοποίησης εκλαμβάνεται η πρόσκληση που απηύθυνε στους δημοσιογράφους ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ιδρυτής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος.

Ο Νίκος Νικολόπουλος θα ανακοινώσει το μεσημέρι της Τρίτης τις αποφάσεις της Συνδιάσκεψης Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, προαναγγέλλοντας μία «νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία».

Η πρόσκληση του Νίκου Νικολόπουλου:

«Την Τρίτη 13/10 και ώρα 12.00 μ. στο ξενοδοχείο «Αμαλία» (Β. Αμαλίας 10), η Πολιτική Επιτροπή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τις αποφάσεις της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης για τη νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος, στην Βουλή και στην κοινωνία, χωρίς αποχρωματισμούς και συμβιβασμούς…

Χωρίς εκπτώσεις και παραλλαγές!!

Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος».

Στην περίπτωση που τελικά ο κ. Νικολόπουλος ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του, τότε η κυβερνητική πλειοψηφία θα «ψαλιδιστεί» στις 154 έδρες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)