Βουλή

31 Μαρτίου 2015 13:58

Γιακουμάτος: Μετάνιωσα που ψήφισα τη Ζωή

Γιατί ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δηλώνει ότι μετάνιωσε που ψήφισε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για Πρόεδρο της Βουλής;

-

Επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπολύει ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος σε συνέντευξή του στον Βήμα Fm, μετά την επεισοδιακή συζήτηση στη Βουλή, το βράδυ της Δευτέρας.

«Η κυρία Πρόεδρος δεν σέβεται ότι δεν βγήκε μόνο με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ. Την ψήφισε και η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. Ήταν τρομακτική η συμπεριφορά της (χθες). Εγώ προσωπικά μετάνιωσα (που την ψήφισα). Εγώ πιστεύω ότι απηχώ τις απόψεις όλων των βουλευτών και εγώ μετάνιωσα πού ψήφισα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Μετάνιωσα πού ψήφισα την κυρία Κωνσταντοπούλου, γιατί αυτή την συμπεριφορά δεν την περίμενε κανείς και το λέω ευθέως», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιακουμάτος.

Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου αντιδημοκρατική και προειδοποίησε την ίδια ότι αν συνεχίσει έτσι, θα δεχθεί πρόταση μομφής. «Κάνει κακό στον Τσίπρα, κάνει κακό στο Κοινοβούλιο, κάνει κακό στους θεσμούς, στη Δημοκρατία. Έχουν αγριέψει όλοι οι βουλευτές με τη συμπεριφορά της», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας μάλιστα την τοποθέτηση Μιχαλολιάκου χθες στη Βουλή και την στήριξη που παρείχε στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέει, τονίζει: «Μου μπαίνει ένας συλλογισμός στο μυαλό, μήπως όλα αυτά εξαργυρώνονται απ’ τη θέση πάλι της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Μας βάζει να κάνουμε σκέψεις πονηρές και δεν θα έπρεπε. Και στην προηγούμενη συνεδρίαση που έγινε πάλι ιστορία, πάλι φασαρία, κι αυτή έγινε χάριν της Χρυσής Αυγής και δεν ξέρω τι γίνεται εκεί κι αυτή η υποστήριξη χθες απ’ τη Χρυσή Αυγή… Αν το έκανε στη Νέα Δημοκρατία, δεν θα ήμουν περήφανος».

Σε ερώτηση για το εάν η ΝΔ θα ψηφίζει νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι κάθε πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θετική και επωφελής για το λαό, θα τη στηρίζουμε και θα στηρίζουμε. «Αυτό δεν είναι ότι έχει λευκή επιταγή ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας να φέρνει ό,τι θέλει στη Βουλή. Κι αν ακόμα φτάσουμε στο ακραίο παράδειγμα που η χώρα να κινδυνεύει να πάει στη δραχμή ή στο ρούβλι ή οτιδήποτε, εμείς ακόμα κι εκεί, αν κληθούμε, δεν θα πάμε αυτόκλητοι σωτήρες».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)