Γενικά

22 Φεβρουαρίου 2015 12:57

Κατρούγκαλος: Φεύγω αν δεν τηρηθούν όλες οι κόκκινες γραμμές

Ο αναπληρωτής υπουργός εμφανίστηκε όμως βέβαιος ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω, κατ’ απαίτηση των εταίρων.

-

Ο αναπληρωτής Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της απέναντι στο λαό και δεν πρόκειται να υπερβεί καμία από τις «κόκκινες γραμμές» που είχε θέσει στο πρόγραμμα της.

«Δεν τέλειωσαν οι "κόκκινες γραμμές" μας επειδή υπογράφηκε αυτή η συμφωνία - εκεχειρία. Αν οι εταίροι μας επιμείνουν να πάρουμε πίσω τις δικές μας "κόκκινες γραμμές", εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω και δεν θα υπάρξει συμφωνία τότε» τόνισε, χαρακτηριστικά, μιλώντας, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ, για να προσθέσει:

 «Εγώ, προφανώς, δεν θα μείνω στη θέση μου όσο αυτά που θεωρώ "κόκκινες γραμμές" δεν γίνουν σεβαστά. Αλλά δεν είναι προσωπικό θέμα. Η Κυβέρνηση πρόκειται να σεβαστεί τις "κόκκινες γραμμές" της».

Στη συνέχεια ο κ. Κατρούγκαλος υποστήριξε ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα εφαρμοστεί στο ακέραιο σε βάθος τετραετίας, ενώ διαβεβαίωσε πως όχι μόνο δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις στο δημόσιο, αλλά αντίθετα θα επαναπροσληφθούν όσοι απολύθηκαν.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)