Βουλή

22 Δεκεμβρίου 2014 12:49

Συνεδριάζει η Βουλή για «βαριά καμπάνα» στον Χαϊκάλη

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα συνεδριάσει η επιτροπή πόθεν έσχες προκειμένου να εξεταστεί εάν ο Παύλος Χαϊκάλης ότι «έπαιξε» στο Χρηματιστήριο.

-

Βαριά «καμπάνα» για τον Παύλο Χαϊκάλη εάν αποδειχθεί ότι «έπαιξε» στο Χρηματιστήριο, καθώς ο νόμος το απαγορεύει για όλα τα μέλη του Κοινοβουλίου. 

Σύμφωνα με την ομολογία του, ο ίδιος έδωσε 5000 ευρώ στον Γιώργο Αποστολόπουλο για να τα επενδύσει στο Χρηματιστήριο, κάτι που με νόμο που ψηφίστηκε το 2003 απαγορεύεται δια ροπάλου.

Μετά τις εξελίξεις αυτές θα συνεδριάσει η επιτροπή πόθεν έσχες εντός της εβδομάδας και εάν διαπιστωθεί η αγορά μετοχών θα εφαρμοστεί η διάταξη για ανακριβή/ αναληθή δήλωση περιουσιακής κατάστασης που επισείει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 2 ετών και χρηματική ποινή από 10.000 – 500.000 ευρώ. 

Επισημαίνεται ότι ο Παύλος Χαϊκάλης σήμερα στις 16.00 θα παρουσιαστεί την Επιτροπή Δεοντολογίας της βουλής για το πόθεν έσχες.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)