Λάρισα

03 Φεβρουαρίου 2023 20:23

Τέμπη: Έκλεισαν προληπτικά οι σήραγγες λόγω καπνών (εικόνες)

Λόγω της κλειστής σήραγγας, σχηματίστηκε ουρά μερικών χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα από και προς Λάρισα, ενώ το πρόβλημα αποκαταστήθηκε το απόγευμα.

Τέμπη: Έκλεισαν προληπτικά οι σήραγγες λόγω καπνών (εικόνες)
-

Συναγερμός σήμανε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Λάρισας, στην περιοχή των Τεμπών κοντά στον Πυργετό, όταν στρατιωτικό όχημα που βρίσκονταν μέσα σε σήραγγα άρχισε να βγάζει καπνούς.

Τέμπη-σήραγγες

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι υπηρεσίες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, η Τροχαία αλλά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε στο σημείο. Ωστόσο, δε χρειάστηκε να επέμβει, καθώς κατά πληροφορίες, το πρόβλημα αφορούσε βλάβη στο σύστημα των φρένων του οχήματος που προκάλεσε τον καπνό.

Τέμπη-σήραγγες

Εντωμεταξύ σχηματίστηκε ουρά μερικών χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα από και προς Λάρισα, ενώ το πρόβλημα άρχισε να αποκαθίσταται λίγο μετά τις 5 με την αποκατάσταση της κυκλοφορίας σε πρώτη φάση, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και στις 5.15 στο ρεύμα προς Λάρισα.

Τέμπη-σήραγγες

Πηγή: onlarissa.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

“Κιβωτός” - πατήρ Αντώνιος: Νέα προθεσμία για την κατάθεσή του

Πέλλα: Διευθυντής σχολείου σκοτώθηκε μπροστά στους μαθητές 

Στην ΕΚΑΜ η εκπαίδευση Αλβανών αστυνομικών (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)