Κυκλάδες

24 Οκτωβρίου 2013 16:20

Δύο συλλήψεις για εμπορία ναρκωτικών στη Σαντορίνη

Για εμπορία ναρκωτικών ουσιών κατηγορούνται δύο άτομα που συνελήφθησαν στη Σαντορίνη. Είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους.

-



Δύο άτομα, ηλικίας 18 και 29 ετών, που κατηγορούνται για μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης στη Σαντορίνη από τις αστυνομικές αρχές.

Σε βάρος των συλληφθέντων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Νάξου για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ κατά τις έρευνες κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, στο πλαίσιο ελεγχόμενης αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών οι δράστες εμφανίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης (στις 15-10-2013) σε προκαθορισμένο ραντεβού και πούλησαν ηρωίνη βάρους 35,6 γραμμαρίων και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,7 γραμμαρίων έναντι του χρηματικού ποσού των 1.300 ευρώ.

Μετά την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας οι κατηγορούμενοι επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, το οποίο ύστερα από καταδίωξη εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή πεζοί.

Από τις αστυνομικές αναζητήσεις που ακολούθησαν οι δράστες εντοπίστηκαν και το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία Δικαστικού Λειτουργού σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν και συνελήφθησαν.

Συνολικά κατασχέθηκαν: ηρωίνη βάρους 35,6 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,7 γραμμαρίων, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών, ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο επικοινωνίας για διακίνηση ναρκωτικών και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)