Ροδόπη

16 Μαΐου 2024 15:52

Κομοτηνή: Σύλληψη για αφαίρεση της ελληνικής σημαίας από κατάστημα

Ποιοι ήταν οι δράστες και ποιο ήταν το... ιστορικό τους σε αφαιρέσεις και φθορές ελληνικών σημαιών από διάφορα σημεία της πόλης.

Κομοτηνή: Σύλληψη για αφαίρεση της ελληνικής σημαίας από κατάστημα
-

Ένα άτομο το οποίο φέρει την ελληνική ιθαγένεια και το οποίο φέρεται, βραδινές ώρες της Τρίτης 14 προς Τετάρτη 15.05 να αφαίρεσε την ελληνική σημαία με τον ιστό της από κατάστημα της Κομοτηνής, συνέλαβαν την Τετάρτη οι αστυνομικοί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατά την περαιτέρω έρευνα και προανάκριση προέκυψε επιπλέον πως ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα 27 και 28 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, ενεργώντας από κοινού με άγνωστους συνεργούς του, προέβησαν, σε μία περίπτωση σε καύση ελληνικής σημαίας που ήταν αναρτημένη σε ιστό δημοσίου κτηρίου της Κομοτηνής, και σε άλλη περίπτωση στην αφαίρεση σημαιών της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέρος της οποίας (της δεύτερης), προηγουμένως είχαν καταστρέψει. Και οι δύο σημαίες στη δεύτερη περίπτωση ήταν αναρτημένες σε ιστούς έξω από άλλο δημόσιο κτήριο της πόλης.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Ειδήσεις σήμερα:

Αλγερία: Όμηρος για 26 χρόνια, ήταν “φυλακισμένος” 200 μέτρα από το σπίτι του! (βίντεο)

Εγκεφαλικό - Σταρόβας: Τα νέα για την υγεία του κι οι ευχές των φίλων του (βίντεο)

Ζυρίχη - “Bright dreams”: Γιγάντιο, τρισδιάστατο έργο ζωγραφικής σε πάρκο (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos