Φθιώτιδα

05 Νοεμβρίου 2021 08:47 Τελευταία ενημέρωση : 05 Νοεμβρίου 2021 08:56

Φθιώτιδα: Απατεώνας έκλεψε ηλικιωμένη, προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ

Πώς έπεισε την άτυχη γυναίκα να τον βάλει στο σπίτι της και κατάφερε να της αποσπάσει τα χρήματα που είχε.

Φθιώτιδα: Απατεώνας έκλεψε ηλικιωμένη, προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ
-

Δεν έχουν τέλος οι απάτες σε βάρος ηλικιωμένων. Αυτήν τη φορά οι απατεώνες έβαλαν στο στόχαστρο μια 90χρονη από χωριό της ανατολικής Φθιώτιδας.

Η γριούλα εκείνη την ώρα ήταν μόνη στην αυλή του σπιτιού και ένας «ευγενικός κύριος» της συστήθηκε ως υπάλληλος της ΔΕΗ που πήγε να ελέγξει τον μετρητή.

Ανυποψίαστη η 90χρονη τον έβαλε σπίτι, όταν εκείνος της είπε ότι βλέπει μεγάλη κατανάλωση και ότι πρέπει να ελέγξει και τον ηλεκτρικό πίνακα.

Αρχικά ο “μαϊμού” υπάλληλος της ΔΕΗ ζήτησε κάποια λίγα χρήματα από τη γιαγιά για να κάνει τις ενέργειες προκειμένου - όπως της είπε - να πληρώνει λιγότερα στους επόμενους λογαριασμούς.

Εκείνη τα έδωσε και ο απατεώνας τελικά, μέχρι να φύγει από το σπίτι, είχε καταφέρει να πάρει όλο το κομπόδεμα της 90χρονης, αφού είδε που είχε τα χρήματα.

Όταν η 90χρονη είπε στην κόρη της για την επίσκεψη του “υπαλλήλου” της ΔΕΗ, εκείνη κατάλαβε αμέσως τι έγινε και ενημέρωσε την Αστυνομία, όμως ήδη ήταν πολύ αργά.

Πηγή: lamiareport.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορονοϊός - Θωμαΐδης: η δυναμική της πανδημίας σε ορισμένες περιοχές δεν είναι αναστρέψιμη

Γαλλία: Τρένο παρέσυρε μετανάστες

Ενώπιος Ενωπίω – Γιώργος Παπανδρέου: “Λεφτά υπάρχουν” και σήμερα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)